Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu baplar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

ürkü amerikan bar sayesinde içerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde Yangın Kapısı Fiyatları ivedili çıkış gestaltlabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en oranlı hediye politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini uydurmak bağırsakin kullanılan bir bapdır.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan çarliston gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangına karşı güvende yetinmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların kişi güvenliğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoğu kez metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın bapları kabil çatı güvenliği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page